Jak udělat mleté maso chutnější: ukazuje se, že je třeba nastrouhat jeden mražený výrobek – kuchařské rady

Foto: z otevřených zdrojů

Nezapomeňte, že mleté maso se musí před vařením trochu provařit.

Aby bylo mleté maso co nejchutnější a nejšťavnatější, je třeba přidat máslo. Ale ne obyčejné máslo, nýbrž mražené máslo.

Před přidáním do mletého masa by se mělo nastrouhat. Tak získáte co nejjemnější strukturu budoucího pokrmu. Díky tomu budou pokrmy z mletého masa neuvěřitelně měkké, chutné a šťavnaté, tvrdí zkušení kuchaři.

Nezapomeňte, že před vařením se musí mleté maso trochu rozležet. Nejlepší je nechat ho půl hodiny v lednici, aby koření předalo svou chuť a struktura zhoustla.

Teprve poté můžeme mleté maso vyjmout z lednice, vytvarovat z něj řízky nebo ho přidat do knedlíků. Vyzkoušejte tento jednoduchý muškát a překvapte členy své rodiny novou chutí.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - TÁBOR KYTLICE

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: