Foto: z otevřených zdrojů
Nezapomeňte, že mleté maso se musí před vařením trochu provařit.
Aby bylo mleté maso co nejchutnější a nejšťavnatější, je třeba přidat máslo. Ale ne obyčejné máslo, nýbrž mražené máslo.
Před přidáním do mletého masa by se mělo nastrouhat. Tak získáte co nejjemnější strukturu budoucího pokrmu. Díky tomu budou pokrmy z mletého masa neuvěřitelně měkké, chutné a šťavnaté, tvrdí zkušení kuchaři.
Nezapomeňte, že před vařením se musí mleté maso trochu rozležet. Nejlepší je nechat ho půl hodiny v lednici, aby koření předalo svou chuť a struktura zhoustla.
Teprve poté můžeme mleté maso vyjmout z lednice, vytvarovat z něj řízky nebo ho přidat do knedlíků. Vyzkoušejte tento jednoduchý muškát a překvapte členy své rodiny novou chutí.