Masová sekaná s vejcem

Foto: z otevřených zdrojů

Chutný pokrm s minimální námahou

Nabízíme přípravu vynikající sekané, která překvapí jednoduchostí přípravy a vynikající chutí.

Recept

Složení:

  • mleté maso – 500 g
  • vejce v mletém mase – 1 ks.
  • vejce v nádivce – 5 ks.
  • sýr – 100 g
  • cibule – 1 ks.
  • petržel – podle chuti
  • rýžová nebo kukuřičná mouka – 20 g
  • sušený nebo čerstvý česnek
  • sezamová semínka

Příprava:

  1. Přidejte vejce, nastrouhanou cibuli, sůl, česnek a koření podle chuti. Dobře promíchejte a „rozšlehejte“ v míse.
  2. Vejce uvaříme, necháme vychladnout a nastrouháme na hrubém struhadle. Bylinky nasekáme najemno a sýr nastrouháme.
  3. Na potravinovou fólii nebo silikonovou podložku rozetřete mleté maso do obdélníkového tvaru o tloušťce 1 cm. Na mleté maso rovnoměrně rozprostřete sýr, bylinky a vařená vejce.
  4. Pomocí potravinářské fólie srolujte mleté maso do rolády a položte ji na pergamen.
  5. Posypeme sezamovými semínky a vložíme do předehřáté trouby na 30-40 minut při 180 stupních.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - TÁBOR KYTLICE

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: