Maximální jednoduchost: recept na brambory s kuřecími kolínky

Tímto pokrmem můžete nejen nasytit svou rodinu, ale také ho připravit na slavnostní tabuli.

Kuřecí maso je univerzální produkt, který se hodí ke každé příloze. Může být vařené, smažené, pečené a v jakékoliv podobě rozzáří chuť i obyčejných brambor nebo obilovin, obohatí je a lépe zasytí hlad.

Kulinářská blogerka Katerina Movchan prozradila, jak připravit vynikající pokrm z kuřete a brambor, a o recept se podělila na Instagramu.

Apetitová kýta pečená s bramborem

Složení: 1:

  • balíček kýty v pomerančové marinádě;
  • brambory – 1 kg;
  • sůl a pepř podle chuti.

Příprava:

  1. Pokud nejsou v marinádě připravené kýty, můžete marinovat čerstvé kýty podle vlastní chuti s použitím jakékoli marinády.
  2. Předehřejte troubu na 180 stupňů Celsia.
  3. Brambory oloupejte, omyjte a nakrájejte na kousky podle obrázku. Přidejte sůl a pepř a promíchejte.
  4. Brambory vložte do zapékací misky a na ně naaranžujte marinované kotlety.
  5. Formu nebo plech s bramborami a masem vložte na 40-45 minut do trouby.

Tímto pokrmem můžete nejen nasytit svou rodinu, ale také jej připravit na slavnostní tabuli.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - TÁBOR KYTLICE

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: