Vaření
Co můžete uvařit ze zbytků masa a uzenin po Velikonocích, si přečtěte níže. Po Velikonocích obvykle lednice ještě několik dní voní svátky –
Foto: z otevřených zdrojů Chutný nápad na večeři Koláče milují dospělí i děti, takže je můžete připravit společně. Vaječné koláče Složení Na těsto: Kefír –
Foto: z otevřených zdrojů Chutný pokrm s minimální námahou Nabízíme přípravu vynikající sekané, která překvapí jednoduchostí přípravy a vynikající chutí.
Vaječný salát je rychlá, chutná a vydatná varianta snídaně, svačiny nebo lehké večeře. Po Velikonocích často zůstávají v lednici velikonoční vajíčka a
Foto: z otevřených zdrojů Na své hosty jistě udělá dojem Velikonoce jsou nejen časem duchovní obnovy, ale také příležitostí k setkání u svátečního stolu s blízkými.
Omáčka je ideální ke kebabu, jakémukoli masovému pokrmu, těstovinám, smažené rybě nebo jen tak s kouskem chleba. Tuto omáčku můžete nejen koupit v obchodě
Karpatská houbová juška je ideální pokrm pro rodinný oběd nebo večeři. Pravá houbová polévka je plná vůně lesa a každý její doušek vás zahřeje a zútulní.
Pečené brambory s nádivkou jsou víc než jen večeře Někdy chcete něco výjimečného – jednoduchý, ale vydatný, chutný a teplý pokrm, který navodí atmosféru domácí pohody.
Foto: z otevřených zdrojů Čím déle se maso marinuje, tím je aromatičtější. Připravte kebab marinovaný v omáčce z granátového jablka. Ta dodá masu sladkokyselou
Pita s kuřecím masem je ideální pro vydatnou svačinu, oběd nebo i slavnostní servírování formou bufetu. Chutná, uvnitř měkká a zvenku lehce křupavá pita