Vaření
Foto: z otevřených zdrojů Každý kuchař je frustrovaný, když poleva na jeho pečivu ztratí svůj krásný vzhled. Poleva na dorty, sušenky a koláče často kazí
Je důležité si uvědomit, že pokud se toxické barvivo dostane do vajíčka přes mikrotrhlinu, může způsobit poškození organismu. Barvení vajec o Velikonocích
Foto: z veřejných zdrojů Příprava vám zabere jen čtyři minuty. Nejčastějšími problémy při přípravě sázených vajec jsou použití starých nebo studených vajec
Celá pečená makrela vypadá na svátečním stole velmi efektně a lákavě. Existuje mnoho způsobů přípravy makrely, ale mezi kuchaři a odborníky na výživu panuje
Foto: z veřejných zdrojů Podává se teplý nebo studený, můžete jej podávat teplý nebo studený. Sýrová omáčka má mnoho variant a velké množství receptů
Oblíbené pečivo „Ježci“ neboli „Kyjevské kaštany“ si můžete zopakovat i doma. V sovětských dobách bylo na Ukrajině oblíbené pečivo „
Foto: z veřejných zdrojů Pravděpodobně jste si někdy kladli otázku, proč vaše potraviny nevydrží tak dlouho, jak byste si přáli. Jak udržet potraviny v
V případě potřeby ozdobte vrchní část bobulemi nebo ovocem. Pro přípravu ovocné pěny použijte libovolný kompot nebo džus. Tento dezert zvládne i začátečník.
Foto: z otevřených zdrojů Tato pomazánka je ukázkovým příkladem toho, jak lze ze známých potravin vytvořit nový gastronomický příběh. Pokud hledáte nápad
Sušené ovoce může být skvělou náhradou čerstvého ovoce. Není žádným tajemstvím, že ovoce je klíčovou součástí zdravé stravy. Navzdory všeobecnému přesvědčení