Foto: z otevřených zdrojů Každý kuchař je frustrovaný, když poleva na jeho pečivu ztratí svůj krásný vzhled. Poleva na dorty, sušenky a koláče často kazí
Blog - TÁBOR KYTLICE
Je důležité si uvědomit, že pokud se toxické barvivo dostane do vajíčka přes mikrotrhlinu, může způsobit poškození organismu. Barvení vajec o Velikonocích
Blog - TÁBOR KYTLICE
Foto: z veřejných zdrojů Příprava vám zabere jen čtyři minuty. Nejčastějšími problémy při přípravě sázených vajec jsou použití starých nebo studených vajec
Blog - TÁBOR KYTLICE
Celá pečená makrela vypadá na svátečním stole velmi efektně a lákavě. Existuje mnoho způsobů přípravy makrely, ale mezi kuchaři a odborníky na výživu panuje
Blog - TÁBOR KYTLICE
Foto: z veřejných zdrojů Podává se teplý nebo studený, můžete jej podávat teplý nebo studený. Sýrová omáčka má mnoho variant a velké množství receptů
Blog - TÁBOR KYTLICE
Oblíbené pečivo „Ježci“ neboli „Kyjevské kaštany“ si můžete zopakovat i doma. V sovětských dobách bylo na Ukrajině oblíbené pečivo „
Blog - TÁBOR KYTLICE
Foto: z veřejných zdrojů Pravděpodobně jste si někdy kladli otázku, proč vaše potraviny nevydrží tak dlouho, jak byste si přáli. Jak udržet potraviny v
Blog - TÁBOR KYTLICE
V případě potřeby ozdobte vrchní část bobulemi nebo ovocem. Pro přípravu ovocné pěny použijte libovolný kompot nebo džus. Tento dezert zvládne i začátečník.
Blog - TÁBOR KYTLICE
Foto: z otevřených zdrojů Tato pomazánka je ukázkovým příkladem toho, jak lze ze známých potravin vytvořit nový gastronomický příběh. Pokud hledáte nápad
Blog - TÁBOR KYTLICE
Sušené ovoce může být skvělou náhradou čerstvého ovoce. Není žádným tajemstvím, že ovoce je klíčovou součástí zdravé stravy. Navzdory všeobecnému přesvědčení
Blog - TÁBOR KYTLICE